Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

Teaser 2 För Torkel&Morteza The Filmen!

Här brukar vi ju publicera allt som har med vår videoproduktion att göra, men vi sysslar ju även med långfilm!

Under sommaren spelar vi in en actionkomedi med Hasse Brontén och Thomas Järvheden i spetsen ackompanjerade av huvudrollsinnehavarna Pedram Sasan och Koorosh Feizi som spelar Morteza respektive Torkel. Med titeln “Teaser 2″ förstår du nog att det alltså finns en teaser 1! Denna kallas för kioskscenen och var en testshoot för att kolla lite på karaktärerna till kommande filmen. Den teasern har fått väldigt bra respons och har nu över 56 000 visningar på Youtube. Och nu har det alltså hänt igen! Vi har spelat in en teaser till med Hasse och Thomas vars rollerär två poliser som har målet att bli kriminalare.

Klippet spelades in i Stockholm i Arclight Studio, dem är experter på explosioner och pyroteknik! Under dag två spelades scenen in med Torkel&Morteza. Det var många inblandade på plats, och ännu fler som kom och hälsade på för att se hur det är på en inspelning. Bland annat kom Agneta Sjödin förbi på en kopp kaffe, även hon har en roll i den kommande långfilmen! Kolla på bilder från inspelningen här.

Igår hade vi releasefest på Å2 i Västerås och hela gänget som varit med under produktionen kom dit tillsammans med 150 av våra nära och kära! Kvällen blev över förväntan och nu vill vi att tiden går fort till nästa premiär..som blir för Torkel&Morteza The Filmen!

Kika på klippet här!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>