Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

Senaste nytt videoproduktioner Cinemavision

2013 har rivstartat för oss på Cinemavision. Vi är verkligen i full rulle och arbetar för närvarande med flertal videoproduktioner.

I dagarna producerade vi färdigt en informationsfilm för det svenska tjänsten Bannerflow. Filmen kommer att finnas på Bannerflows hemsida och även visas på en mässa i USA under januari.

Vidare jobbar vi med vår kund Västerås Stad då vi för tillfället producerar 14 filmer på 7 olika språk. Det är informatiosnfilmer för Hemtjänst och Mötesplatser. Filmerna spelades in under november och december och vi kommer inom kort att lansera den svenska och finska versionerna.

Vi kan även med glädje meddela att vi har fått KPA Pension som kund. Vi kommer under våren producera informationsfilmer om KPA Pension som kommer att ses av ca 1 miljon människor.

Under januari kommer vi även lansera vår senaste musikvideo.

Som sagt full rulle, men vi tar med glädje nya uppdrag. Så om ni går i funderingar på att producera en film, tveka inte kontakta David på Cinemavision på 08-522 90 300 eller david @ cinemavision.se

Väl mött…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>